fitted out...

Project News: Bala Baya Restaurant, Southwark

Bala Baya restaurant

We recently completed a full interior fit-out for a new Middle-Eastern restaurant in London: Bala Baya. The restaurant is located in the heart of Southwark, near the old Union Street arches. Bala Baya serves authentic Middle Eastern cuisine throughout the day, with a quick-stop bakery and signature pitta snacks, sit-down lunches and brunches, plus a full restaurant service and cocktail bar in the evenings. The venue has huge arched ceilings, so the interior is split across two floors: there’s a … [Read More]

Project News: Itsu Westfield Centre, London

Itsu Westfield Centre

We recently completed a flagship store for Itsu on the first floor of the Westfield Centre in Shepherd’s Bush. Itsu is a well-known shop and restaurant chain that sells soups, sushi, noodles & rice bowls, all freshly made on site. We have done many fit-outs for Itsu over the past few years. This was to be a flagship Itsu branch so it was a much longer project than usual: it lasted 10 weeks, beginning in August and opening in October. … [Read More]

Case Study: Lurra restaurant, Seymour Place

Lurra - featured image

In 2015 we were delighted to be the primary contractor for Lurra, a new venture from the owners of renowned Spanish restaurant Donostia, located in Seymour Place (behind Marble Arch). The Client Lurra (meaning “land” in Basque) was conceived as a sister restaurant to Donostia, and is located opposite in the same street. Lurra’s influence is traditional Basque charcoal/wood grills called “Erretegias”; its aim is to serve authentic, natural and well-sourced produce. Our Role We were the primary contractor for … [Read More]

Project News: Leon, South Kensington

Leon interior

In July we began our first fit-out for Leon – a well-known group of over 20 healthy fast-food restaurants in London. This project was their brand new branch in Thurloe Street, in South Kensington; we did the complete interior fit-out. As Leon is an existing brand, they have a manual to follow for interiors of all new branches. We adapted this into the space as required, including creating a mezzanine floor to give seating upstairs, and installing a metal staircase … [Read More]

News: Project News